Home

Hvordan strikke såpebobler

såpebobler - Norges Største på Festartikle

Hjemmelagde såpebobler Her får du opriften på hjemmelagde såpebobler som ikke sprekker med én gang. LAGE SÅPEBOBLER: Unngå gråt og tenners gnissel når det går tomt for kjøpeboblene ved å lage blandingen selv Å lage såpebobler er både billig og gøy. Her er oprift på hvordan du enkelt lager såpeboblevann Hvordan strikke lomme på innsiden. Tags: godt å vite, I denne DROPS video viser vi hvordan man kan strikke en lomme på innsiden av arbeidet. Strikk lommen separat og legg den tilside så lenge. Strikk forstykket frem til målet for lommeåpning

Slik lager du såpebobler! Forskerfabrikke

Vi starter med å strikke forsiden og baksiden. Legge opp masker. Første steget i å strikke en enkel genser er å legge opp alle maskene du trenger. Om du er usikker på hvordan man legger opp masker, kan du lese hvordan man legger opp masker her. Her er maskene du trenger til riktig størrelse til forsiden og baksiden til genseren: XS (56. Instruksjonsvideo fra Sandnes Garn som lærer deg å strikke rette maske Lær å strikke! Her er det noe å lære for den avanserte og for nybegynneren. Se videoleksjoner og få oprifter og inspirasjon

Såpebobler er spennende å leke med. Med riktig utstyr kan dere få boblene til å bli ganske store. Barna kan selv øve seg på å blåse opp bobler og se på hvordan de alltid danner en kulerund form Hvordan blir det når man skal strikke barn sokker? Jeg har senjagarn fra nille og skal strikke for barn på 3-4 år . Hvor mange. Svar Slett. Svar. Svar. Unknown 7. september 2018 kl. 00:43. Takk for denne opriften. Har strikket flere par og er kjempefornøyd. Ville gjerne også strikket i damestørrelse 38 39

Les også: Lær deg å strikke sokker Jeg er så glad for at jeg fant denne opriften på hvordan å strikke Mormors Sokker / Bosnia-tøfler, lagt ut av den ivrige strikkeentusiasten som kaller seg Knit&Crochet på YouTube.. Å få en så fin beskrivelse på norsk av hvordan å strikke Mormors Sokker / Bosnia-tøfler er rett og slett fabelaktig å sette seg ned å lære av. Slik forteller. Hvordan strikke raglan ovenfra og ned. Har du lyst til å prøve å strikke raglan ovenfra og ned? Veldig mange har lest vår raglansak om raglan nedenfra og opp, så her kommer oppfølgeren: raglan ovenfra og ned! Vi har prøvd å samle noen forklaringer «steg-for-steg», samt prøvd å vise med bilder hvordan du gjør det • Hvordan strikke en dobbelt halskant og knappestolper • Hvordan øke 1 stav ved å hekle 2 staver i samme maske; Nyeste leksjoner • Hvordan strikke en hundegenser • Hvordan følge en DROPS oprift • Hvordan strikke den enkle babyluen Sky High • Hvordan lage Court Jester tøflene • Hvordan hekle et handlenet Hvordan se forskjell på rettmasker og vrangmasker. Les mer › int(8911) Hvordan strikke pen kant Hvordan strikke selbuvotter 20/11/2018 Ingen kommentarer. Skal du strikke selbuvotter men trenger litt hjelp? Se denne videoen for å lære deg hvordan du strikker disse votten: selbuvanter selbuvotter strikke votter strikket. Previous Post Next Post. You may also like. 05/09/2016. Hvordan øke mellom to masker

Oprift på kjempesåpebobler Vitusapote

Hvordan strikke glattstrikk? Om du lærer deg å strikke, er det viktig å lære seg glattstrikk. Glattstrikk er en av de mest essensielle og grunnleggende strikkemetodene, som alle burde lære. Vi skal i denne artikkelen vise deg hvordan du kommer i gang med glattstrikking på 1-2-3 Hvordan du feller av kommer an på hvordan lua skal se ut. Skal den forme seg som en tett sak etter hodet, Hvis du har 120 (juster med + eller - 12) masker på pinnene, begynner du med å strikke 10 masker rett og 2 rett sammen - fortsett med det ut omgangen. Deretter strikker du to omganger uten felling Se film for hvordan strikke sokker for nybegynnere. Vi hjelper deg å lære å strikke sokker. Dette er perfekt for alle som har lite erfaring med strikking

Såpebobler - her er opriften! - K

 1. Jeg har valgt å strikke luene i fargene 4236 dyp julerød i klompelompe merinoull og fargen 5575 marineblå i merinoull. Mulig jeg har mange ønsker og planer for sommeren men det avhenger nok litt av hvordan vær og barnas ønsker er også
 2. Strikke rett. Strikke rett. Når du har lagt opp nok masker, kan du begynne å strikke rett. Om du la opp på en vanlig pinne og har tenkt å strikke fram og tilbake, vil det å strikke rettmasker til du kommer til enden på pinnen, snu pinnen og så strikke tilbake med samme maske føre til at du får noe som heter rillestrikk
 3. Sitteunderlag uten å strikke. Liker du ikke å strikke, eller kan du ikke strikke? Finn frem en gammel ullgenser du kan avse til et kreativt prosjekt. Du kan enkelt lage fine sitteunderlag med gjenbruk av gamle strikkegensere. Tov genseren godt i vaskemaskina, da vil den ikke rakne når du klipper den opp. Se hvordan vi gjorde det i videoen.
 4. Hvordan strikke sokker til barn finner du her . Jeg bruker «alt» av garn, og pinnestørrelse fra 2 1/2 - 5, alt ettersom hvilket garn jeg bruker, og hvordan jeg vil ha sokkene. På disse sokkene brukte jeg et nokså tykt garn til sokker, og pinnestørrelse 4. Da er det enklere å se hvordan man strikker, og eventuelle feil man gjør
 5. på hvordan strikke sokker / labber. Det er en enkel oprift på hvordan man strikker sokker/hæl. Opriften finner du her. Opriften er enkel å gjøre om til større og
 6. Det er ikke vanskelig å strikke fletter. Helt sant! Selv om opriftene kan se kryptiske ut og særlig dobbeltsidige fletter kan virke veldig komplisert er det ikke noe hokus pokus. I dette innlegget skal jeg vise deg hvordan du strikker fletter. Det finnes utrolig mange flettevarianter der ute i den store vide verden
 7. hvordan strikker jeg lue? kan bare rett og vrang. strikkes den som en runding (hvordan)? eller som et stykke som sys sammen slutt. kan også å felle av masker, som man sikkert må for å få den sammen på toppen. noen enkle tips

Hvordan blir såpeboblene? La gruppene demonstrere sin løsning og fyll inn resultatet i tabellen. Når molekylene i vaskemidlet ordner som vist på figuren neden for, blir det dannet såpebobler. Hvis vaksemiddelmolekylene orienterer seg med de upolare endene mot hverandre kan de danne en micelle som holder seg oppløst i vannet Hvordan lage såpebobler hjemme . For å produsere så morsomt hjemme, er det ikke nødvendig med spesielle ferdigheter og opprettelse av komplekse enheter. Hvis barnet har en eske med kjøpte blister, forenkles oppgaven: du trenger bare å forberede løsningen og hell den i flasken I barndommen prøvde du sannsynligvis å lage en væske for såpebobler selv. Jeg vedder på at du nesten ikke kunne lykkes, med mindre familien din hadde en voksen kjemisk pappa. Det ser ut til at ingenting er lettere. Du tar vann, såpe og et strå for en cocktail - og alt er klart! Men ikke alt er så enkelt. Det viser seg at det er flere oprifter for hvordan du kan lage såpebobler hjemme

Hvordan lage en løsning for såpebobler - oprifter. Oprift løsning for krøllete såpebobler. giganten. hoved~~POS=TRUNC Nyttige tips Miscellanea Gjør det selv Hvordan lage såpebobler hjemme. Innholdet i artikkelen. 1 Hva du trenger å vite om forberedelse av løsning for såpebobler Du skal sørge for å stoppe å strikke med det første garnnøste når der er ca. 7-10 cm igjen av garnet. Her begynner du å strikke med det neste garnnøste, og så skal du feste de løse endene på baksiden. Derfor blir du hektet på strikking. Strikking er et populært håndarbeide som strekker seg på tvers av generasjoner Bølgegenser er et av de mest populære strikkeplaggene akkurat nå. Slik strikker du en! Høsten 2017 var det ett plagg som «alle» skulle strikke: Bølgegenser. Bølgegenser Bølgegenser er navnet du sikkert har hørt på mange strikkevenners lepper. Fenomenet begynte i 2017, og tok virkelig av samme høst. Om du ikke vet hva en bølgegenser er,.

Her lærer du hvordan du i stedet for å strikke vrangt kan strikke baklengs. Instruksjonsvideoen er fra det flotte danske strikkenettstedet PaaPinden. Populære innlegg. Annonse: Tilbud på strikkebøker → «Strikk din egen julegenser» av Siv Dyvik - Kun 149,- hos Ar Her lærer du å strikke vrange masker. Se video og illustrasjoner. Lær å strikke med strikkeskolen.n Har du norn ganger strikket sokker og ikke helt visst hvilken størrelse du skal strikke? Vel, du er ikke alene! Værst er det når du tenker at jeg skulle hatt ett par sokker og gitt i gave, du kan liksom ikke bestandig gå å måle på foten til den personen. Selvfølgelig kan det være gøy å strikke sok

Tilbaketråkk: Hvordan strikke selbuvotter | Lag det selv, da vel. Leave a Reply Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med * Kommentar. Navn * E-post * Nettsted. Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer Vis hvordan man gjør når man har strikket ferdig en pinne. Finnes også som forklaring på instruksjonsfilm. Det blir ofte mange rare resultater når man lærer barn å strikke. Plutselig har de dobbelt så mange masker som de starta med, eller mange mister masker. Få elevene til å telle opp antall masker ofte så de har oversikt Ved å strikker falske fletter kan gjøre en ordinær vrangbord eksklusive og flott. Det er heller ikke så vanskelig som mange skulle tro. Selv har jeg fått flere henvendelser om hvordan denne teknikken gjøres, derfor tenkte jeg å vie dette innlegget kun denne teknikken. Det er like lett om du skal s Hvordan å strikke en boks-sting skjerf . Følg disse trinnene for å starte og fullføre strikkeprosjekt: Legg opp 28 m. Følg denne mønster: Rader 1, 3 og 5: * 4 r, 4 vr, gjenta fra * til 4 m, K4. Radene 2 og 4: * P4, k4, gjenta fra * til 4 m, p4. Du nå bytte slik at boksene som ble vrang nå strikke og vice versa Hvordan strikke raglan ovenfra og ned. 10 Kommentar Iselin Haga sier: 13. november 2019, kl. 19:56 Ååå! Tusen takk for dette! Har lenge hatt såååå lyst til å lære å strikke votter og du gjorde det så forståelig!?.

Jeg vet ikke hvordan den såfall skal felles på toppen, men på votten over skal du strikke til du har igjen 8 masker. Da skal du slutt å felle, kutte tråden(e) litt lange, også bruke en nål til å tre tråden(e) inn i maskene som er igjen, slik at du kan fjerne pinnene uten at de rekkes opp. Også strammer du til, med trådene på innsiden av votten Hvordan avslutte strikking. siden rillestrikk er å strikke hver rad rett (hvis du strikker frem og tilbake), eller en rad rett og en rad vrang (hvis du strikker rundt og rundt). Det vil si at annenhver høydemaske på baksiden av arbeidet vil være rett eller vrang Du kan bruke settpinner (5 strikkepinner) for å strikke rundt. Jeg foretrekker å bruke en lang rundpinne, og strikke teknikken magic loop. Instruksjoner på hvordan du strikker magic loop, og andre strikketeknikker finner du her: Den store strikkeguiden. Strikk ribbestrikk (2 rett og 2 vrang) 11 omganger Teknikken som vi skal vise i dag vil lære deg hvordan du plukker opp masker rundt halsen på genseren din, og vil dermed hjelpe deg med å oppnå et perfekt resultat. Når du har strikket alle delene til genseren din er det tid for å plukke opp masker fra forstykket og bakstykket, for så å [

Sandnes Garn - Hvordan strikke boblemønster - YouTub

Se video av hvordan du legger ut masker når du strikker. Hos Skappelstrikk tilbyr vi deg de fineste garn og strikkeoprifte Mange av dykk kan det å strikke selbuvottar, men til dykk andre som ikkje har våga å begi dykk ut på det ennå, så er kanskje dette innlegget til hjelp :) Det er eigentlig ikkje så vanskelig, men opriftene kan ofte vera litt vanskelege å forstå fyrste gong da det ofte blir forutsatt at du veit korleis ting og tang skal gjerast Godt å se hvordan du plukker opp masker til stolpe, jeg ante ikke hvordan gjøre dette. Lærte også at jeg skal ha fler klippemasker på seinere kofter. Du har bred klippekant. I opriften min står det kun 5 masker, og jeg synes det blei skummelt nært sying, men satser på at det ikke rakner. Sydde tre maskinsømmer, og vil også strikke. Hvordan strikke tommel på vott; en step by step forklaring Jeg har sett mange forskjellige måter å forklare hvordan man strikker tommel på votter, og mange av dem er unødig tungvinte. Jeg har aldri sett noe poeng i å gjøre det vanskelig hvis jeg kan gjøre det lett Hvordan strikke enkel perlestrikk. Ingenting å snakke om med vennene og kveldene er kjedelige? Inviter vennene dine på en sosial kveld og dere kan prøve å stikke sammen! I denne videoen vises hvordan du strikker enkelt perlestrikk

Såpebobler luer og pannebånd - Grete AS

De fleste vet vel hvordan man strikker lester, men for de som ikke gjør det er dette en fin start. Selv søkte jeg på nett etter tips til hvordan man skulle strikke. Jeg kunne jo som sagt ingenting selv, men fant litt tips her og litt der. Det som var mest frustrerende var egentlig at de fleste opriftene var skrevet i strikkespråk som jeg ennå ikke forstår noe av Hvordan strikker man? Her er min guide til dig, der vil i gang med at strikke. Du lærer at slå masker op og strikke ret og vrang. Drømmer du om at kunne strikke din egen sweater eller måske bare en karklud til at starte med? Men: Hvordan strikker man egentlig? Her er min guide til at hjælpe dig i gang med at lære at strikke

Slik lager du såpebobler! - NRK Kultur og underholdnin

Oppdag hvordan å strikke eyelet mønstre som ridged bånd og cloverleaf. Eyelet mønstre generelt har færre åpninger enn ut-og-ut strikket blonder mønstre; og eyelet mønstre er preget av små openwork motiver fordelt over en solid glattstrikk (eller annet lukket-mønster) stoff Denne mesterheklet med en detaljert beskrivelse vil lære deg hvordan du skal strikke heklet blomster I denne mesterklassen skal vi strikke openwork vasen med en heklehake i henhold til hekle mønsteret for nybegynnere. Hvordan strikkes grupper av hekler Slik strikker du et trappetrinn og heklede krokhager Hvordan strikkes en luftsirkel hekle. Strikking for nybegynnere Ved å strikke en variant som er litt smalere og ettersittende, vil genseren oppleves som mer moderne og kan lett bli en favoritt. Har du mye erfaring med å strikke genser, kan du selv justere Islender opriften så den passer mottakeren perfekt. Det er ikke så mye som skal til

Hvordan hekle påskekylling [video] Her kan du se hvordan vi hekler en påskekylling som er stappet med kardet ull. Kan hekles med bare fastmasker, og er enkel å lage. Bruk din fantasi og pynt kyllingen som du ønsker. Hvordan strikke rettstrikk [Video] Arki Hvordan å strikke et par sokker på en strikkemaskin Strikke klær er en hobby som kan spare deg for penger. Sokker tåle mye friksjon, kan slites ut enkelt og kan bli fillete og dratt. Strikke sokker i stedet for å kjøpe et nytt par kan være en sparer penger. Hånd-strikket sokker kan også gis som gaver

Lag super såpebobler med Forskerfabrikkens oprift - De

Hvordan strikke enkel flette. Strikkeskolen. Strikketeknikker med Denise Samson. Fra Sommerlig strikk og hekling. Hvordan flathakke. Denise viser flathakking, men du kan også rundhakke eller tokrokshakke. Fra Sommerlig strikk og hekling. Hvordan strikke oppvaskklut Hvordan kan jeg renge ut å strikke i str. 8 år, men har kun en oprift opp til str. 4 år? Håper du kan svare på dette:) Reply. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Obligatoriske felt er merket med * Kommentar * Navn * E-post * Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Nettsted. Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen Hvordan strikke to armer på en gang Teknikken å strikke to ting på en rundpinne heter magic loop. Det høres kanskje litt vanskelig ut, og kan egentlig se litt vanskelig ut også. Første gangen jeg gjorde det syntes jeg det var litt knotete i starten, men etter noen omganger så går det lettere I del 3 av kurset mitt skal jeg skrive om hvordan du enklest mulig strikker ermer. Ermer er noe mange syns er litt kjedelig å strikke, inkludert meg. Jeg gleder meg bare til å begynne på bærestykket og vil helst ha dem unnagjort! Som regel strikker jeg bol først, også ermer, men hvis jeg ska Hvordan strikke Villmarksgenseren for nybegynnere del 2. Bol. (How to knit the Wilderness Sweater for Beginners Part 2. English below ) Da er del 2 av kurset mitt i gang og idag skal jeg skrive om hvordan du strikker bolen, altså kroppen på genseren. men først skal jeg ta for meg hvordan du finner riktig størrelse

Blås såpebobler i minusgrader - oprift - Borrow my eye

Hvordan strikke pent med 2 farger Her er en video som viser hvordan tråden skal ligge for at mønstret skal bli pent. Og her finner dere mer info om fargeskift :-) Lagt inn av Ann Britt kl. 10:24. Send dette via e-post Blogg dette! Del på Twitter Del på Facebook Del på Pinterest Strikke. Usikker på hvordan du skal strikke vrang? Appen «Strikke» inneholder oprifter, teknikkskole og hjelpeverktøy. Den tilbyr også et rikelig utvalg oprifter for dame og herre, små og store barn, samt interiør og diverse tilbehør. Opriftene passer for de fleste nivåer, fra enkel rettstrikk til mer avanserte oprifter Hvordan å strikke en blomst En strikket blomst er en grunnleggende prosjekt som oppmuntrer uerfarne strikkere med en tilfredsstillende, stilig sluttresultat. Ved å perfeksjonere dette crafty blomst, vil du være i stand til å pynte alt og alt som du kan få hendene på - T-skjort Hvordan strikke riller rundt på rundpinne. 0:27. Hvordan øke ved å strikke to masker i én maske. 6:37. Hvordan strikke Fair Isle - to farger. 4:52. Hvordan strikke mønster med lange masker. 1:25. Hvordan sy skuldersøm på et strikket plagg. 1:09. Hvordan enkelt brodere korssting. 0:52. Hvordan bruke maskemarkører

Hvordan strikke vrang (kontinental metode) Du bør også vite at når du strikker rundt, vil du ikke ha omganger på vrangsiden og rettsiden, siden du alltid vil strikke maskene på samme side og i samme retning. For eksempel: Hvis du strikker alle maskene. Det å strikke med strømpepinner er det mange som ikke er så glad i. Det blir ofte ujevnt mellom pinnene. Det er rett og slett litt mange pinner og holde styr på. Her skal jeg vise dere hvordan jeg bruker en lang rundpinne i steden for strømpepinner. Her strikker jeg det ene beinet på en liten barnetights Jeg vet ikke hvordan hun får det til, jeg har ikke prøvd selv ennå. Jeg foreslår å strikke en prøvelapp og se hvordan det går før du rekker opp det du har strikket så langt Sent from my iPhone using Tapatalk. Top. Lidolin Gomler strikkeoprifter fra toppen av treet Posts: 158

Lag dine egne diadem - 159 NOK - Skapemer

Jeg holder nå på å strikke Higgins jakke. Den strikkes i halvpatent og jeg har tidligere skrevet om hvordan strikke halvpatent? Halvpatent er i likhet med ribbestrikk i 1 rett og 1 vrang, delelig på 2. Jeg strikker nå på en arm og den skal ha en hel del økinger, men å øke på vanlig måte vil skape kluss i mønsteret Hei! Nå skal jeg prøve å forklare hvordan jeg gjør det. Men er jo så mye lettere å vise...Vi gjør et forsøk: Du skal strikke et knapphull over 2 masker, 2 masker fra kanten. Det vil si at du skal strikke to vanlige masker (fra kanten) før du begynner på knapphullet. Strikk så 2 masker sammen, 2 ganger etter hverandre

Hvodan strikke Fair Isle med 2 farger 00:38 Hvordan felle to vridde vrange sammen til én vrang. 13 Mar 2013 5167 visninger. 01:13 Startsiden er en del av ABC. Her får du brukt både restegarn og evt trent deg på å strikke med strikk disse to sammen i bakre delen av maskene. strikk de to neste sammen i den fremre Hvordan strikke selbuvotter. Hvordan strikke selbuvotter 20/11/2018 Ingen kommentarer. Skal du strikke selbuvotter men trenger litt hjelp? Se denne videoen for å lære deg hvordan du strikker disse votten: selbuvanter selbuvotter strikke votter strikket. Previous Post Next Post. You may also like. 05/09/2016 Hvordan strikke votter - steg for steg guide 31/10/2018 1 kommentar. En guide innføring i hvordan man strikker votter, steg for steg. Spørsmål og teknikker blir besvart underveis. strikke votter strikketeknikk votter. Previous Post Next Post. You may also like. 05/09/2016 Popcornjakke - Strikke video oktober 9, 2020; Raglan økning - Strikke video juni 16, 2020; Hvordan brodere maskesting på strikk - Video brodering med maskesting. mai 13, 2019; Hvordan strikke løkker mars 21, 2019; DIY Julepynt november 28, 2018; populære tagge Hvordan lage en supersåpebobleblåser? Klipp et hull i bunn av glasset. Klipp opp ca 25 biter av sugerør som er 5 cm lange. Teip sammen sugerørene. Sett sugerørene inn i hullet på glasset. Lim fast sugerørene (NB, limet kan renne, så legg noe under) La den tørke; Spørsmål: Ble det mye såpebobler? Mer å gjøre: Vil du lage store.

Hjemmelagde såpebobler - Aktiviteter for bar

Slik lager du såpeboblevann - Plussti

Det er f.eks. oprifter til, hvordan man strikker og hekler en elefant, frosk, katt og mange andre søte dyr. Skal du strikke eller hekle klær, leker eller bamser til barna dine, kan du med fordel kjøpe én eller flere pakker fra vårt store sortiment Hvordan lage såpebobler? Logg inn for å følge dette . Følgere 0. Hvordan lage såpebobler? Av Delvis, 14. januar 2007 i OT-baren. Svar i emnet; Start nytt emne; Anbefalte innlegg. Delvis 3 753 Delvis. Hvordan strikke Strikking er en morsom og nyttig hobby! Du kan lage varme skjerf, koselige tepper, søte gensere, slitesterke kluter og mer hvis du vet hvordan du skal strikke. Det er også en avslappende hobby som du kan bruke til å slappe av på slutten. Å strikke ermene inn på bolen. Posted on 7. juli 2016 by wollywella / 0 Comment. enkelt hvordan dette gjøres. Jeg lagde egentlig et innlegg om dette for en liten stund tilbake, men tenkte at det var på tide å utfordre meg selv, så nå kommer det en video i steden for masse bilder.

Hvordan strikke lomme på innsiden (Tutorial Video

Vi falt helt pladask for det enkle og feminine designet til SANDY TOPP, og viser deg her videoer av de strikketeknikkene du trenger å kunne for å strikke din egen! Lykke til! Slik legger du opp masker til et strikketøy. For å komme i gang, må du legge opp masker på rundpinner nr 3, her viser vi deg hvordan du enkelt kan gjøre dette Eg har aldri budd på ein plass med så mykje vind som her på Ørlandet. Det blåser nesten konstant her oppe, og det merkes når ein er ute å går. Eg har funne ut at eg har meir enn nok av huer, men når eg går med håret i strikk har eg større behov for eit pannebånd som ikkje er i veien. Eg prøvde me

Strikke symboler Strikke symboler hvad bruges de til. Opdateret september 2020. Strikke symboler bruges til, at tegne strikkediagrammer med. Og for hvert strikke symbol du ser, skal du enten strikke en helt bestemt maske, eller skal du skal strikke en bestemt strikketeknik Lær å strikke latvisk flette Av Redaksjonen, 26. september 2019. Latvisk flette er veldig fin som kant på votter, sokker, luer eller nederst på en genser eller jakke. I boken Trettifem votter bruker Maja Karlsson latvisk flette på flere av vottene. Her viser hun hvordan fletten strikkes Jovisst tar det tid å strikke med pinne 2 og 2,5. Sist jeg strikket den var det en del som spurte om jeg kunne ta litt bilder for å vise hvordan jeg gjorde det med å strikke 1 rett 1 vrang til belegg som. Før vi begynner å strikke, må du strikke annenhver pinne med rette masker og annenhver med vrange masker Hvordan strikke en genser Flere av våre gensere med raglan strikkes ovenfra og ned. Det gjør vi for at det er enkelt og for at man lett kan tilpasse plagget: særlig lengden på bærestykket, . Garn som kan virke ganske like kan være svært ulike å strikke Hvordan stryke en skjorte. Gjør en rynkete skjorte strøken på 5 minutter med disse stegene. 1. Sørg for at skjorten er fuktig. Da blir resultatet bedre, varer lenger og det går fortere. Bruk strykejernets spray-funksjon for å fukte en tørr skjorte. Noen strykejern har en tendens til å lekke

Hvordan strikker du knapphull? Jeg synes ikke den vanlige måten å strikke knapphull er god nok. Når man feller ønsket ant masker, for så å legge opp neste runde så blir sidene i knapphullet løs. Dette er ikke pent, og det gir et knapphull som utvider seg etter bruk Avslutt med å strikke den siste maska på omgangen rett sammen med den første maska på neste omgang. Strikk 7 omganger 1 r og 1 vr. Gjenta ei felleomgang: strikk *to masker vrangt sammen, to masker rett sammen*, gjenta *-* til to masker gjenstår, strikk 1vr og 1r

Hvordan strikke løpesedler. Frills kan brukes som grenser for strikkeprosjektene dine, for eksempel et skjerf, et teppe eller en genser. Du kan også legge dem til innsiden av et prosjekt hvis du bruker de eksisterende maskene og vever dem ut. Prisen. strikke opp masker 21.07.11 av ems. Å strikke opp masker fra en Sjalskant. Det hender man trenger eller vil. Plukke opp eller strikke opp masker. fra en kant eller to eller tre. Når vi plukker opp masker settes maskene rett inn på strikkepinnen. Vi strikker dem gjerne vridd på første pinne for at det ikke skal bli hull For å lykkes med det, trenger du å lære grunnleggende teknikker først. Med denne videoen begynner Sandnes Garn en serie av introduksjonsvideoen om de grunnleggende teknikkene du bør lære deg. Det er mange måter å øke antall av masker. I videoen vises det hvordan du kan øke antall masker med to ekstra masker på en omgang Hei :) så er ennå en poncho ferdig :)??Strikket i deilig Alpakka garn . ??Mini Alpakka fra Sandnes garn kjøpt på Garnhuset i Fredrikstad . ?NB :))) ?Det skal hekles en omg med picoter til slutt langs opplegg og avfellingskant . ??Kan du ikke hekle lag en liten vr bord av em r, en vr i begge sider Hvordan strikke vrangbord? Av Anonym bruker, Oktober 20, 2014 i Anonymforum - Skravle. Anbefalte innlegg. Anonym bruker 6 010 719 innlegg Anonym bruker. Overkikador; Medlem; 6 010 719 innlegg · #1. Skrevet Oktober 20, 201

 • Agatha christie death.
 • Batman and robin new movie.
 • Kone monospace.
 • Prosent sammenligning.
 • Google home max norge.
 • Loriot poster.
 • Glatte vegger sponplater.
 • Kjente artister.
 • Mcdonald wikipedia the free encyclopedia.
 • Foss eik farge.
 • Grindafjord camping til salgs.
 • Nike hintergründe.
 • Oslos underverden dokumentar.
 • Natur tau.
 • Restaurant wangen.
 • Nach gv unterleibsschmerzen schwanger.
 • World dog show 2017 ergebnisse.
 • Karsten og petra lager teater trailer.
 • Celje slovenia.
 • Psychologie nc 2017/18.
 • Boligprisindeks definisjon.
 • Jon cryer haus.
 • Tlc group death.
 • Bryllupsplanlegger oslo.
 • Lege mistet lisens 2017.
 • Tage am strand buch.
 • Ubehagelig følelse i hodet.
 • Frisør uranienborg.
 • Tangerende projeksjon.
 • Super size me imdb.
 • Sony handycam hdr cx450b.
 • Led lyslist 12v.
 • Hvor mange hashtags kan man ha på instagram.
 • Underworld selene.
 • Piet pronk delft begrafenis.
 • Goliat plattformen.
 • Bahia playa teneriffa bewertung.
 • Avanserte ord.
 • Immobilien petersfehn 1.
 • Imperial mainz mieten.
 • Ventetid anda lote.